6. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo

Uređenje pešačkih staza i trotoara na Strelištu

Zahvaljujući projektu Javno privatnog partnerstva u naselju Strelište, grad Pančevo ove zime radi uređenje pešačkih staza i trotoara. Do sada su urađeni pripremni radovi na stazama oko Osnovne škole ,,Miroslav Antić”, a asfaltiranje će se obaviti kada to dozvole vremenski uslovi.

Na zahtev stanovnika naselja Strelište, lokalna samouprava je odlučila da krene u uređnje pešačkih staza i trotoara kao kritičnih tačka. Maja Vitman ističe da višedecenijskim nemarom nije bilo značajnijih ulaganja, ali da je zato sada, odgovornom politikom, upravo stavljen akcenat na ovaj deo grada.

Grad Pančevo ove radove izvodi u saradnji sa Mesnom zajednicom Stelište. Krajem prošle godine  urađeni su pripremni radovi, a zatim je i asfaltirana staza kod vrtića Čuperak. Maja Vitman najavljuje da će u narednom periodu biti još radova na Strelištu.

Uradiće se i pristupni putevi kod oba vrtića  na Strelištu, kao i kod škole, a u saradnji sa JKP Zelenilo i Higijena ovaj prostor biće još čistiji i bogatiji zelenilom, zaključila je Maja Vitman.

Related posts

Zapaljeni kontejneri kod Robne kuće

Aleksandra Miloševska

Servisne informacije

Mica Milakov

“Železničar” bolji od Mitrovčana

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija