24. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije

Radovi na putevima u Dolovu

U okviru projekta Javno privatnog partnerstva u naselju Dolovo u toku je rehabilitacija kolovoza. Gradska menadžerka Maja Vitman obišla je radove.

Grad Pančevo, kao odgovorna lokalna samouprava iskoristio je priliku da sprovede projekat javno privatnog partnerstva za finansiranje, rekonstrukciju, rehabilitaciju, održavanje puteva u zimskom i letnjem periodu. Prema rečima gradske menadžerke Maje Vitman za nepuna dva i po meseca asfaltirano je  više od 20km puteva.  Radovi su obuhvatili Banatsko Novo Selo, Glogonj, Starčevo, Banatski Brestovac i Omoljicu. U Dolovu su u toku pripremni radovi, oni uključuju sve zemljane radove i posipanje rizle. U Dolovu je više od 38km puteva, međutim nešto više od polovine saobraćajne putne infrastrukture je asfaltirano.

Po završetku radova u Dolovu mehanizacija se “seli” u Jabuku. Prema Projektu planirani su radovi i u Kačarevu i Ivanovu. Gradska menadžerka veruje da će sve navedeno biti završeno za osam meseci. Prema rečima Dragoslava Gligorijeva, predsednika Saveta Mesne zajednice Dolovo, poslednjih pet godina mnogo je urađeno na uređenju ovog naselja.  

Projekat javno-privatnog partnerstva je jedna od kapitalnih investicija Grada Pančeva koja se uspešno realizuje. Raszlog je dobra organizacija posla, ali i izuzetna saradnja sa Mesnim zajednicama.

Related posts

Stevanović: Broj novoobolelih od korone ne zabrinjava, ali ne smemo se opustiti

Jasmina Petkovic

Servisne informacije za 10. mart

Zorana Stekovic

Stanislava Đorđević iz Ožaka čuva tradiciju sviranja gajdi

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija