1. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Vesti

Izdvojena sredstva za opremanje Mašinske škole

Gradska većnica za obrazovanje Tatjana Božić i Milenko Čučković, većnik za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku, posetili su Mašinsku školu Pančevo. Oni su ovom prilikom rekli da su iz gradskog budžeta izdvojena sredstva za opremanje i ove obrazovne ustanove.

Grad Pančevo već godinama ulaže u škole. Iz budžeta se novac najčešće izdvaja za tehničko održavanje, ali i za konkretne potrebe obrazovnih ustanova u našem gradu.

Gradska većnica za obrazovanje Tatjana Božić istakla je da je u Pančevu 10 srednjih škola sa 52 obrazovna profila, a da je Mašinska sa 927 učenika jedna od dve najveće srednje škole u gradu.

U sklopu lokalnog akcionog plana za zapošljavanje Grad Pančevo nastavlja sa ulaganjima i unapređenjem konkurentnosti škola, ističe većnik za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku.

Zahvaljujući konkursu koji je Grad raspisao Mašinska škola je dobila 251.000 dinara za nabavku računara čime je osavremljen jedan od računarskih kabineta.

Prema rečima direktora ove obrazovne ustanove ova pomoć je značajna jer sa savremenijom opremom i đacima je omogućeno kvalitetnije sticanje znanja. Na ovaj način će im biti olakšano kako dalje školovanje, tako i zapošljavanje.

Related posts

Pronađeno obezglavljeno telo kod Bele Crkve

Jelena Obradović

NIS opremio kabinet za mehatroniku u Mašinskoj školi

Jasmina Petkovic

Radno vreme prodavnica i supermarketa

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija