30. novembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Vučić: Važano je da Srbi izađu na izbore i glasaju za Srpsku listu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas Srbe na Kosovu i Metohiji da izađu na predstojeće izbore i glasaju za Srpsku listu, dodajući da je to važno jer je očigledno da se stvari komplikuju.

Na pitanje novinara TV Most o predstojećim izborima, predsednik Vučić je rekao da svi Srbi kojima je to dozvoljeno izađu na izbore 14. februara. On je još jednom  pozvao sve Srbe na Kosovu i Metohiji da  svoj glas daju Srpskoj listi.

Napomenuo je da je 16.000 do 17.000 Srba izbačeno sa sa izbornih spiskova, pa im je na taj način uskraćeno pravo  da glasaju za Srpsku listu. A to je važno kako bismo imali nekog od institucionalnih predstavnika u privremenom vlastima koji bi mogli pomoći našem narodu i držali sa svojim Beogradom i Srbijom čvrstu vezu, kazao je on.

Vučić je naglasio da je to veoma bitno, jer je očigledno da se stvari komplikuju, kao i oko Republike Srpske, jer će pritisci biti mnogo veći i teži.

Related posts

Od sutra testiranje na antitela koronavirusa, na lični zahtev

Jasmina Petkovic

Vučić u petak i u subotu u Minsku na poziv Lukašenka

Jasmina Petkovic

“Nervozni poštar” i “Yu grupa” zvezde Ex Yu Rock Festa

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija