26. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Srbija Vesti

Smerovi u Ekonomskoj školi među najtraženijima

Ekonomsko – trgovinska škola u Pančevu već godinama se nalazi u vrhu liste želja budućih srednjoškolaca. Posetili smo ovu obrazovnu ustanovu u želji da je bliže predstavimo budućim srednjoškolcima.

Već godinama jedna od najpopularnijih srednjih škola u Pančevu je Ekonomsko-trgovinska koja nudi različite profile obrazovanja. Mladi Pančevci za ovu školu se odlučuju zbog širokog spektra zanimanja za koje mogu da se obrazuju.

Ove godine Republičko takmičenje za smerove ugostiteljstva održaće se u martu u Subotici. Kabinet praktične nastave mnogo je bitan, kako bi učenici postigli što bolje rezultate na ovakvim takmičenjima. Uz pomoć grada Pančeva u kabinet se mnogo ulagalo.

Nova oprema u poslastičarskom kabinetu od presudnog je značaja, jer u ovoj učionici đaci stiču praktična znanja koja su im neophodna u daljem životu.

U Ekonomsko – trgovinskoj školi se trude da ih prepoznaju po tome što deci nude mnoge mogućnosti za obrazovanje. Deci predaju vrhunski profesori koji znaju kako da im presenu znanje, ali  i umeće koje je od presudnog značaja.

Related posts

Od saboraca do neprijatelja: Rasulo među opozicijom dovodi Zelenovića i Đilasa do debakla

Zorana Stekovic

Borbeno vozilo „Miloš“ značajno će unaprediti operativne sposobnosti Vojske Srbije

Bojana Kecic

Vucic Šmitu: Budite nepristrasni i izbalansirani

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija