3. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

PS: Đilas i Tepić ne mogu da oproste Vučiću uspešnu, bezbednu, uređenu i jaku Srbiju

  • Vest da su pohapšeni najopasniji kriminalci, obradovala je građane Srbije, dok za Đilasa i Mariniku ta vest predstavlja povod za novi napad na svoju državu i predsednika. Marinika Tepić koja je promenila deset partija, koja ima gomile slika sa narko-dilerima, koja je preko kriminalaca terala novinara iz Pančeva, nameštala tendere prijateljima i tvrdila da vojne kokoške umesto jaja ležu drogu, po zadatku Đilasa, brutalno je napala predsednika Vučića i iznela niz laži, za koje smatra da nikada neće odgovarati. Kriminalci koji su za vreme vlasti DOS-a slobodno pljačkali i reketirali Srbiju, danas se nalaze iza rešetaka i to Đilas i Tepić ne mogu da oproste Vučiću.

Đilas i Tepić ne mogu da oproste Vučiću uspešnu, bezbednu, uređenu, jaku Srbiju- poručili su u Pokretu socijalista reagujući na tvitove Marinike Tepić u kojima tvrdi da Veljko Belivuk svoje kriminalne radnje nije mogao da obavlja bez podrške Vučića.

Foto: Pokret socijalista

Related posts

Nove odluke Skupštine grada Pančeva

Ivana Bogdanovski

Kačarevačko jezero – raj !

Mica Milakov

“Železničar” se vratio u pobednički ritam

Ivana Bogdanovski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija