27. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Ministar Vulin sa rukovodiocima Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas sastanak sa komandantom i rukovodiocima Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata na kome su razmatrani uslovi rada pripadnika ove jedinice i najavljena nova ulaganja u opremu.

Ministar Vulin obišao je i renovirani sportski centar, koji se nalazi u sedištu Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata, u kome se sprovode obuke pripadnika jedinice, a koji je opremljen najsavremenijim spravama za trening snage i vežbanje.

Prema njegovim rečima, u narednom periodu biće sprovedene rigorozne provere fizičke spremnosti pripadnika Jedinice, koja je od izuzetne važnosti za obavljanje zadataka koji su im povereni. 

Ministarstvo unutrašnjih, kako je naveo, poslova nastaviće da ulaže u obuke pripadnika ove jedinice, jer se stabilnost i sigurnost države, između ostalog, ogledaju i u sposobnosti da zaštite određene ličnosti i objekte.

Related posts

Alibunar: Od 13. septembra u školama drugi model nastave za učenike 7 i 8 razreda

Ivana Bogdanovski

Jedinstven repertoar na Pančevo film festivalu

Jasmina Petkovic

Povećan broj saobraćajnih nezgoda u Pančevu. Šta je uzrok?

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija