19. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Vesti

Skupština: Besplatan prevoz penzionerima

Na sednici Skupštine Grada Pančeva odbornici su raspravljali o predlogu da prevoz svih penzionera sa teritorije Grada Pančeva ubuduće bude u potpunosti regresiran od strane grada, koji je jednoglasno usvoje.  Između ostalih tačaka na dnevnom redu je bio i predlog za izradu plana generalne regulacije kojim bi se formirala parcela za postavljanje nove trafostanice i izgradnju novih dalekovoda.

Najvažnija tačka na sednici Skupštine Grada Pančeva bio je Predlog o izmeni Odluke o ostvarivanju prava na povlašćen prevoz određenih kategorija građana sa teritorije Grada. Ovaj predlog usvojen je jednoglasno. Gradonačelnik Aleksandar Stevanović rekao je da je Pančevo odgovorna lokalna samouprava prema osetljivim kategorijama u našem Gradu.

Još jedna važna tema bila je izrada plana generalne regulacije kojim bi se formirala parcela za postavljanje nove trafostanice i izgradnju novih dalekovoda.

U okviru Predloga o izmeni Statuta Grada Pančeva odbornici su usvojili predlog da se ukine funkcija pomoćnika gradonačelnika za javne nabavke i uvede nova – pomoćnik gradonačelnika za investicije i  infrastrukturne projekte.

Related posts

Vučić otkrio MOGUĆE LOKACIJE za fabriku Folksvagena! Evo koliko bi dolaskom NEMAČKOG GIGANTA zarađivala Srbija

Mica Milakov

Vučić u Novom Sadu na otvaranju kuće bana Josipa Jelačića: Ljudi hrvatske nacionalnosti koji žive u Srbiji su deo NAŠE ZEMLJE!

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić uputio telegram saučešća povodom smrti princa Filipa

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija