23. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Ekonomija Najvažnije Vesti

Ministarka privrede u Pančevu posetila kompaniju „Tehnomarket“

Ministarka privrede u Vladi Srbije Anđelka Atanasković i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež posetili su kompaniju „Tehnomarket“ u Pančevu. U društvu direktor Miroljub Kršanina obišli su jedan od pogona i razgovarali o podršci Ministarstva.

U sklopu predstavljanja programa podrške privrednim društvima ministarka privrede Anđelka Atanasković i Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije posetili su pančevački „Tehnomarket“. Tom prilikom istakli su da je ovo preduzeće jedno od najperspektivnijih, jer posluje uspešno u 40 zemalja sveta.

Kako bi ohrabrili žene i mlade da pokrenu svoj posao Ministarstvo ima novi projekat. Prvi čovek „Tehnomarketa“ istakao je da su razgovori bili otvoreni. Prema rečima Marka Čadeža ovakvi razgovori su važni jer su prilika da se saznaju realne potrebe privrednika.

Kako je najavila ministarka Atanasković ova poseta je početak onoga što sledi. Plan je da se do kraja godine poseti što više privrednika kako bi kroz razgovore saznali njihove realne potrebe, ali i probleme sa kojima se susreću u poslovanju.

Related posts

Ukidanje vanrednog stanja na dnevnom redu Skupštine

Nikoleta Dragaš

Đere u četvrfinalu turnira u Adelejdu

Mirjana Popović

„Windows 7″ od 14. januara bez ažuriranja

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija