18. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije

FK “Železničar” otišao na pripreme

Seniorski pogon Železničara otputovao na desetodnevne priprme. Dimitrije Tomović najnovije pojačanje

U najboljem fudbalskom kolektivu sa ovih prostora užurbano se radi, a sve u cilju da se start prolećne sezone u Prvoj ligi Srbije dočeka spremno, da bude konkurentan sa ostalim rivalima iz visokog društva i da se obezbedi o(p)stanak na velikoj sceni…

Posle dve nedelje od početka rada, seniorski pogon popularne „dizelke” iz Pančeva preselio se u Stanišiće gde će boraviti deset dana.

Pripeme će biti nastavljene u idealnim uslovima van grada, a biće odigrano i nekoliko kontrolnih utakmica.

Pored šefa stručnog štaba Dragana Aničića i njegovih saradnika Zorana Stojanovića, Vladimira Božića i Mila Đurovića, te fizioterapeuta Dragana Milanovića, ekspediciju Železničara čine i igrači: Bojan Tripković, Dušan Plavšić, Lazar Marković, Miloš Mihajlov, Georgije Jankulov, Marko Konatar, Predrag Sikimić, Milan Zorica, Marko Knežević, Bojan Knežević, Predrag Stanimirović, Jordan Jovanović, Aleksandar Mirkov, Ljubomir Stevanović, Vukašin Jovković, Danilo Kovačević, Miloš Savanović, Petar Stanić, Luka Stojanović, Stefan Radoičić, Luka Petrović, Ivan Ostojić, Milan Tomić, Ilija Nikolovski i Dimitrije Tomović.
Sa igračima će u Stanišićima biti i direktorski tandem „Stare dame” sa Tamiša, Nenad Bojković i Saša Radulović.

Dobrim poznavaocima prilika u Želji, nije promaklo i novo ime na spisku prvotimaca – Dimitrije Tomović. Neposredno pred polazak na put ovaj iskusni štoper, koji ima i superligaško iskustvo igrajući za subotički Spartak i OFK Bačku, potpisao je pristupnicu za Železničar i tako još više pojačao konkurenciju u ekipi.

Related posts

Sećanje na Rome stradale u Drugom svetskom ratu

Aleksandra Miloševska

Dve nagrade za najbolji pasulj “otišle” u Glogonj

Jasmina Petkovic

Tkačke kolonije – čuvari tradicije i identiteta srpskog naroda

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija