23. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

PS: Vulina napadaju oni kojima nije u interesu da Srbija bude bezbedna i sigurna zemlja

Pokret socijalista u svom saopštenju poručio je da se protiv njihovog lidera i ministra policije Aleksandra Vulina povela žestoka medijska hajka i to od strane onih kojima nije u interesu da Srbija bude bezbedna i sigurna zemlja.

  • Onima kojima nije u interesu da Srbija bude bezbedna i sigurna zemlja, svojim lažima i bednim uvredama pokušavaju da degradiraju pripadnike MUP-a i njihovog ministra.

Od prvih najava i konkretnih rezultata države u borbi protiv mafijе, napadi tajkunskih medija na Aleksandra Vulina i policiju ne prestaju.

S obzirom na to da je rad Aleksandra Vulina i pripadnika MUP-a prepoznat i priznat, sigurni smo da će u narednim danima mrzilačka kampanja koja se vodi protiv našeg predsednika putem društvenih mreža i tajkunskih medija biti pojačana i izražena.

Isto tako smo sigurni da će Aleksandar Vulin učiniti sve da običan čovek u Srbiji bude bezbedan i zaštićen i da se tako i oseća- kazali su u PS-u povodom medijskih napada koji se vode protiv Vulina i policije.

Foto: Pokret socijalista

Related posts

Korona virusom zaraženo 384 ljudi, preminula još dva pacijenta

Zorana Stekovic

Tiodorović: popuštanje mera od 8. Maja

Katarina Popović

Novi protest studenata u Kosovskoj Mitrovici – “Baci plazmu preko Jarinja”

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija