7. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije

Inspekcija na terenu, 30 prekršajnih prijava i 1500 rešenja o izolaciji

Mere prevencije od korona virusa još uvek su na snazi, a Sekretarijat za inspekcijske poslove GU Grada Pančeva zadužen je da kontroliše u kojoj meri se one sprovode. Kako kažu, kazne nisu male, ali je većina Pančevaca odgovorna i poštuje mere.

Zbog pandemije korona virusa obavezno je poštovanje mera prevencije koje su propisane od strane Vlade. Boban Đurđev sekretar Sekretarijata za inspekcijske poslove GU Grada Pančeva kaže da su predmeti njihovog nadzora i kontrole ugostiteljski i trgovinski objekti, tržni centri, zelene pijace i objekti javnog saobraćaja.

Đurđević kaže da kazne nisu male i da za nepoštovanje radnog vremena one se kreću od 10000 do 60000 dinara. On dodaje da je od sredine oktobra izvršeno više od 1000 nadzora.

Od sredine oktobra, gradska inspekcija je svakodnevno u pripravnosti, čak i praznicima. Kako ističe Đurđev, nadzor mora da se izvršava, a kroz svakodnevni rad u dve ili tri smene primetili su da je odgovornost Pančevaca na visokom nivou.

Related posts

Deset autosedišta za decu u Opovu

Katarina Popović

Ministar Vulin: Srbija je bezbedna zemlja

Bojana Kecic

Pravilno održavanje higijene pasa

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija