27. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije

Drugo polugodište počelo po planu

U ponedeljak, 18. januara u školama u Srbiji je počelo je drugo polugodište. Posetili smo Osnovnu školu “Branko Radičević” i zabeležili utiske učenika, ali i atmosferu u školi.

Širom Srbije nastavljena je školska godina. Drugo polugodište se ne razlikuje mnogo od prvog, bar kad je način funkcionisanja škola u pitanju. Deo đaka ide u školu, deo prati online nastavu. U OŠ “Branko Radičević” oni najmlađi su već uveliko u klupama puni utisaka o raspustu, ali i srećni što se ponovo vide sa drugarima.

Raspust su neki iskoristili da vreme provedu sa najstarijim članovima porodice. Ima i onih koji su se radovali početku škole. Nikolina Đurđev, učenica 4. razreda je veoma aktivna u podizanju svesti o zaštiti tokom korona virusa.

Početak drugog polugodišta i učitelji su dočekali spremni i srećni što su se deca vratila u klupe. U školi “Branko Radičević” lagano se zahuktava drugo polugodište. Deca vredno uče, stiču nova znanja, ali i pripremaju likovne radove kojima će se obeležiti školska slava Sveti Sava.

Related posts

Zapošljavanje pripadnika romske zajednice u Požarevcu, uručeno 20 ugovora

Nikoleta Dragaš

SKUPŠTINA GRADA PANČEVA : ODBORNICI USVOJILI BUDŽET ZA 2019.GODINU.

Mica Milakov

NATO agenti u Srbiji: Šta je Atlantski Savet Srbije?

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija