27. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Vučić zahvalio kralju Bahreina na upućenoj pomoći

Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je kralju Bahreina, Hamadu bin Isi bin Salmanu Al-Kalifi pismo pomoći u medicinskoj opremi, koju je ta zemlja poslala Srbiji.

U pismu kralju Bahreina, Vučić je istakao da medicinska oprema koju je poslao predstavlja znak prijateljstva i velikodušnosti Kraljevine Bahrein, koju građani Srbije izuzetno cene.

Prošlu godinu, napomenuo je, obeležili su izazovni događaji prouzrokovani globalnom pandemijom kovid19, koja je u velikoj meri odložila i usporila brojne međunarodne aktivnosti.

„Iskreno se nadam da će ta teška vremena uskoro ostati iza nas i da ćemo imati priliku da se sastanemo i razmotrimo brojna pitanja koja bi mogla da budu od koristi za naše prijateljske zemlje i za naše građane“, navodi se u pismu predsednika Vučića.

U Srbiju je danas stigla pomoć Bahreina – 67,5 tona medicinske opreme, uključujući i 20 respiratora, koja će biti raspoređena prema potrebama kovid bolnica i ambulanti u zemlji.

Izvor: Tanjug

Related posts

Ministar Vulin razgovarao sa stalnim koordinatorom UN u Srbiji

Nikoleta Dragaš

Učenici OŠ “Sveti Sava” u Gerontološkom povodom Dana tolerancije

Jasmina Petkovic

Trinaesti divizion jedna od najbolje opremljenih jedinica artiljerije

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija