28. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Počela vakcinacija u Pančevu, prijave i preko kol centra

Danas u Pančevu počela vakcinacija stanovništa  protiv kovida 19. Vakcinacija se obavlja u Preventivnom centru Doma zdravlja u ulici Miloša Obrenovića 2 i ambulanti Donji grad, koja se nalazi u ulici Žarka Zrenjanina 42. Ukupno Zavod za javno zdravlje Pančevo dobio je 3.250 vakcina, od čega je 1.680 za Grad Pančevo, a ostatak za Opštine i gradove u Južnobanatskom okrugu. Neke opštine su već iskoristile svoj kontigent vakcina.

 Na teritoriji celog  Južnobanaskog  okrugu  u svih osam opština počela je  masovna vakcinacija građana  po prijavama građana na sajtu E -uprava. Vakcinacija počela i u Pančevu.

Sugrađani u Pančevu se trenutno  vakcinišu vakcinom kineskog proizvođača pored onih koji su se prijavili to mogu uraditi i ostali sugrađani bez prijave koji to žele.

Kol centar Gradskg štaba za vanredne situacije takođe je na raspolaganju građanima 24 sata .

Vakcinacija će se obavljati i narednih dana na punktovima od 8 do 20 sati. U kolko su vam neophodne informacije o vakcinaciji možete pozvati i  KOL CENTAR  na telefone: 013-308 950 308-960 308 736

Related posts

U Srbiji 218 pozitivnih na korona virus

Vanja Vićentić

Predsednik Vučić sa guvernerom Veneta o saradnji

Zorana Stekovic

Ministar Udovičić u poseti FK “Radnički” iz Kovina

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija