22. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Sport

Andrea Stojadinov među najuspešnijim sportistima

Medalje osvojene na Evropskim prvenstvima u 2020. nisu ostale nezapažene. Olimpijski komitet Srbije nagradio je najuspešnije sportiste, a među laureatima našla se i džudistkinja Andrea Stojadinov.

Da se dobar rad i te kako prepozna uverila se i naša sugrađanka, džudistkinja Andrea Stojadinov koja je laureat Olimpijskog komiteta Srbije. Zlato, srebro i bronza – medalje osvojene na šampionatima Evrope dobile su još jedno priznanje.

Najuspešniju godinu u dosadašnjoj karijeri mlada džudistkinja je završila, takođe, priznanjem. Više puta istakla je da velike zasluge za dobru formu tokom karantina idu njenom bratu Aleksi.

Tri medalje u 15 dana i priznanje Olimpijskog komiteta za Andreu su obavezujući da u nastavku godine nastavi sa dobrim treninzima. U 2021. pred sobom je postavila dva cilja – što bolji rezultati na takmičenjima koja predstoje, ali i utvrđivanje norme za OI u Tokiju.

Related posts

Svetsko takmičenje u fitnesu u Pančevu

Nikoleta Dragaš

Streljaštvo: Ivanoviću srebro na juniorskom EP

Mirjana Popović

Hitna pomoć: Nepravilno korišćenje klima uređaja često uzrok bolova u grlu

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija