9. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo

Učenici ponovo u školskim klupama

Nastava za učenike osnovnih i srednjih škola u drugom polugodištu počela je 18. januara. U Mikinoj školi u Pančevu u školske klupe vratilo se 860 učenika, koji pohađaju nastavu po modelu koji se primenjuje od 1. septembra, kaže Dragana Krstić, direktorka ove škole.

Učenici razreda treće dva odmarili su se za vreme raspusta, po malo radili  zadatke iz matematike i čitali lektiru. Ipak svi su se uželeli drugara iz škole i drago ime  da je nastavljena školska godina.

U Osnovnoj školi ,,Miroslav Mika Antić” učenici mlađih razreda idu u školu svaki dan, podeljeni su u dve grupe koje nemaju više od 15 učenika i imaju četiri odnosno tri časa.

Učenici od prvog do sedmog razreda u školu će ići do 22. juna. Za maturante gimnazija nastava se završava 25. maja, a za učenike trogodišnjih i četvorogodišnjih srednjih stručnih škola 1. juna. Za sve ostale srednjoškolce drugo polugodište se završava 22. juna.

Related posts

Dragana Kuprešanin novi direktor Doma za lica sa oštećenim vidom

Mica Milakov

VAŽNO: Trijažna ambulanta za pacijente i građane koji osećaju simptome virusa COVID-19 u Zmaj Jovinoj ulici

Mica Milakov

Ambulante u Omoljici, Dolovu i Jabuci dobile patronožna kola

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija