9. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Vesti

Ministar i predsednik PS-a, Vulin: Ratni zločinac i vođa narko-kartela Haradinaj zaslužuje prezir i kaznu

“Građani Kosova i Metohije ne zaslužuju da budu prezreni, ali ratni zločinac i vođa narko-kartela Ramuš Haradinaj zaslužuje i prezir i kaznu. Haradinaj je svojim glupostima i pretnjama opasan najviše za Šiptare, čije glave bi da baca i troši kako bi pokušao da u reci krvi sačuva sebe od suda i robije”, izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući izjavu Ramuša Haradinaja da predsednik Vučić i drugi mogu da “izbegnu” referendum o ujedinjenju Kosova sa Albanijom tako što će Srbija priznati nezavisnost Kosova.

“Opasniji od Haradinaja su oni koji ćute o njegovim zločinima i oni koji dopuštaju da narko-klanovi sa Kosova truju decu Evropljanima. Pošto Evropa ćuti dok vođa narko-kartela preti “Velikom Albanijom”, neka ćuti i kada Srbi kažu da žele da žive u istoj državi. Sve što EU dopusti Šiptarima, moraće dopustiti i Srbima. Vučić vodi politiku mira, ali među šiptarskim političarima za takvu politiku nema sagovornika i to sam znao, ali da je sve manje političara u EU koji to razumeju, e to sada znam”, izjavio je ministar i predsednik PS-a Vulin.

Related posts

Vučić: S Ružićem dogovorena izmena zakona zbog udžbenika

Nikoleta Dragaš

Vučić: Ako Tramp pobedi, SRBIJI ĆE BITI LAKŠE

Zorana Stekovic

U Srbiji obolelo još 66 osoba, aktivnih slučajeva za 15 manje

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija