27. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Ministar Vulin: Pripadnici Interventne najbolji saveznici građana za očuvanje mira

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je sinoć pripadnike Interventne jedinice 92 koji su patrolirali ulicama Beograda i poručio da su oni najveći saveznici građanima u očuvanju reda, mira i bezbednosti naše zemlje.  

„Interventna jedinica je ponos svake policijske uprave. Nju čine posebni pripadnici koji moraju da zadovolje veoma rigorozne kriterijume i oni nisu obični policajci. Oni su oni koji dolaze kada je najteže i tamo gde je najteže“, rekao je ministar Vulin koji je patrole obišao sa direktorom policije Vladimirom Rebićem i načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselinom Milićem.

Ministar je pozvao građane da poštuju i cene rad pripadnika Interventne jedinice, jer su oni tu da ljudima pomognu i učine sve da naša države bude sigurna i bezbedna.

„Nemojte im praviti veće probleme nego što ih imaju sa kriminalcima, poštujte ih. Računajte da su došli sa dobrim razlogom i nijedan pripadnik Interventne jedinice, niti bilo koji drugi policajac, nikada nije izašao na ulicu da bi nekoga povredio i naneo mu zlo“, istakao je ministar Vulin.

Ministar je poručio građanima da u pripadnicima Interventne jedinice nikada ne gledaju pretnju ili traže protivnika, već da su im oni najbolji saveznici za čuvanje reda, mira i bezbednosti naše zemlje. Pripadnici Interventne jedinice 92, tokom noći, učestvovali su u hapšenju, kroz pružanje pomoći kriminalističkoj policiji, osumnjičenog za trgovinu narkoticima kod koga je pronađena određena količina heroina, uhapsili muškarca kod koga su prilikom pretresa pronašli marihuanu i uhapsili jednu osobu za kojom je bila raspisana poternica suda.

Related posts

HULIGANI PRAVE HAOS I U NOVOM SADU! Demolirali prostorije Srpske napredne stranke!

Branislava Grčić

Kraća lista čekanja za operaciju katarakte

Jasmina Petkovic

Vučić sa Srbima iz regiona

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija