12. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Sport

10 medalja za AK ,,Tamiš” na državnim prevenstvima

Zoran Kocić, trener Atletskog kluba Tamiš, ističe da je prošla godina, ma koliko bila teška, za ovaj klub bila uspešna. Takmičari pančevačkog kluba osvojili su 10 medalja na državnim prvenstvima.

Atletičari Tamiša sada su u punoj fazi pripremnog perioda za sezonu koja je na pragu. Kraću pauzu u Takmičarskom kalendaru iskoristili smo da sa trenerom Zoranom Kocićem analiziramo rezultate u prethodnoj godini.

Da bi sve funkcionisalo kako treba neophodi su razumevanje i podrška kako Gradske uprave, tako i Sportskog saveza Pančevo.

Ovaj period atletičari koriste za završnu fazu priprema kako bi start takmičenja u dvoranskoj atletici dočekali u pravoj formi.

Atletičare Tamiša prvi izazov u ovoj godini očekuju 30. januara, a u naredna dva meseca na domaćoj sceni održavaće se Prvenstva Srbije u dvorani u svim uzrasnim kategorijama i svim disciplinama. Šampionati države biće izborni za sastav reprezentacije.

Related posts

U Svetouspenskom hramu mošti ruskih svetitelja

Nikoleta Dragaš

Katamaran ponovo redovan

Jasmina Petkovic

U subotu otvaranje 19. “Dolovačke štrudlijade”

neca

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija