17. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Sport Srbija

Titula državne prvakinje kruna uspeha za Ivu Mioč

Pančevka Iva Mioč prošlu godinu pamtiće po dobrom. U 2020. ostvarila je odlične rezultate. Sa konjem Vukom postala je državna prvakinja u daljinskom jahanju, a od Sportskog saveza Pančevo dobila je plaketu kao jedan od sportista koji su obeležili 2020.

Iva Mioč, članica Konjičkog kluba “Kremen” 2020. postala je državna prvakinja u daljinskom jahanju, I pored svih problema u realizaciji Takmičarskog kalendara prošla godina bila je izuzetno uspešna ne samo za mladu Pančevku, već i za klub “Kremen” u celini.

Titula državnog prvaka samo je kruna dobrih rezultata koje poslednjih godina  Iva Mioč beleži u konjičkom sportu. Na početku 2021. Iva Mioč je svesna da je nezahvalno praviti velike planove, ali ne krije da ima želje.

Iako je u većini sportova zimska pauza, za mladu Pančevku nema odmora. U Konjičkom klubu “Kremen”  treninzi sa grlom Vuk se obavljaju po planu. Iva Mioč veruje da će u godini pred nama potvrditi visoku klasu i nastaviti nisku uspeha započetu još u juniorskoj konkurenciji.

Related posts

Vučić i Šreder o geopolitici i bombardovanju Srbije

Jasmina Petkovic

PIJAČNI BAROMETAR NA „ZELENOJ“ PIJACI

Ivana Bogdanovski

Dani venecuelanske kulture u Kovinu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija