25. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Sport Srbija

Titula državne prvakinje kruna uspeha za Ivu Mioč

Pančevka Iva Mioč prošlu godinu pamtiće po dobrom. U 2020. ostvarila je odlične rezultate. Sa konjem Vukom postala je državna prvakinja u daljinskom jahanju, a od Sportskog saveza Pančevo dobila je plaketu kao jedan od sportista koji su obeležili 2020.

Iva Mioč, članica Konjičkog kluba “Kremen” 2020. postala je državna prvakinja u daljinskom jahanju, I pored svih problema u realizaciji Takmičarskog kalendara prošla godina bila je izuzetno uspešna ne samo za mladu Pančevku, već i za klub “Kremen” u celini.

Titula državnog prvaka samo je kruna dobrih rezultata koje poslednjih godina  Iva Mioč beleži u konjičkom sportu. Na početku 2021. Iva Mioč je svesna da je nezahvalno praviti velike planove, ali ne krije da ima želje.

Iako je u većini sportova zimska pauza, za mladu Pančevku nema odmora. U Konjičkom klubu “Kremen”  treninzi sa grlom Vuk se obavljaju po planu. Iva Mioč veruje da će u godini pred nama potvrditi visoku klasu i nastaviti nisku uspeha započetu još u juniorskoj konkurenciji.

Related posts

Sleteo prvi Iljušin s ruskom pomoći Srbiji

Jasmina Petkovic

Pančevački džudisti zablistali na prvenstvu Srbije

Nikoleta Dragaš

Vučić nakon otvaranja gondole podelio fotografije iz hotela na Zlatiboru

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija