5. avgusta 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Sport Srbija

Titula državne prvakinje kruna uspeha za Ivu Mioč

Pančevka Iva Mioč prošlu godinu pamtiće po dobrom. U 2020. ostvarila je odlične rezultate. Sa konjem Vukom postala je državna prvakinja u daljinskom jahanju, a od Sportskog saveza Pančevo dobila je plaketu kao jedan od sportista koji su obeležili 2020.

Iva Mioč, članica Konjičkog kluba “Kremen” 2020. postala je državna prvakinja u daljinskom jahanju, I pored svih problema u realizaciji Takmičarskog kalendara prošla godina bila je izuzetno uspešna ne samo za mladu Pančevku, već i za klub “Kremen” u celini.

Titula državnog prvaka samo je kruna dobrih rezultata koje poslednjih godina  Iva Mioč beleži u konjičkom sportu. Na početku 2021. Iva Mioč je svesna da je nezahvalno praviti velike planove, ali ne krije da ima želje.

Iako je u većini sportova zimska pauza, za mladu Pančevku nema odmora. U Konjičkom klubu “Kremen”  treninzi sa grlom Vuk se obavljaju po planu. Iva Mioč veruje da će u godini pred nama potvrditi visoku klasu i nastaviti nisku uspeha započetu još u juniorskoj konkurenciji.

Related posts

Porast obolelih od virusa COVID-19 u Južnom Banatu

Mica Milakov

Predsednik Vučić još jednom zahvalio zdravstvenim radnicima

Jasmina Petkovic

Oživljavanje starih zanata

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija