17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Pančevo Vesti

Sneg dočekan spremno, u Pančevu ulice čiste

Javno preduzeće “Urbanizam” je prve dane sa snežnim pokrivačem dočekalo spremno. Kako bi vozači i pešaci na teritoriji Grada Pančeva i tokom zime normalno funkcionisali neophodno je redovno čišćenje puteva od snega, a preduzeće “Urbanizam” to i čini. 

Svi putevi u Gradu Pančevu su prohodni, a ekipa Javnog preduzeća “Urbanizam” se trenutno nalazi u drugom stepenu pripravnosti,  kaže direktor ovog preduzeća Slave Bojadžievski. On dodaje da su u direktnoj komunikaciji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i gradskim prevozom i da nije zabeleženo ni jedno kašnjenje autobusa.

Ukoliko u naredna 24h ne bude ozbiljnijih padavina, preći će se na čišćenje ulica drugog prioriteta, kaže Bojadžievski. On dodaje da “Urbanizam” ima sve što je neophodno za ovu zimsku sezonu.

Javno preduzeće “Urbanizam” apeluje na vozače da ne pretiču kamione koji imaju opremu za čišćenje puteva i da se, prilikom čišćenja manjih ulica, pešaci sklone, kako bi radnici “Urbanizma” u što kraćem roku obavili svoj posao.

Related posts

Održani 21. Radio dani RAB SRBIJA

Mirjana Popović

Pokrajinska vlada osvetljena zastavama Kine, Norveške, Italije i regije Lombardije

Nikoleta Dragaš

Servisne informacije za 20. novembar

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija