20. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Pančevo Vesti

Sneg dočekan spremno, u Pančevu ulice čiste

Javno preduzeće “Urbanizam” je prve dane sa snežnim pokrivačem dočekalo spremno. Kako bi vozači i pešaci na teritoriji Grada Pančeva i tokom zime normalno funkcionisali neophodno je redovno čišćenje puteva od snega, a preduzeće “Urbanizam” to i čini. 

Svi putevi u Gradu Pančevu su prohodni, a ekipa Javnog preduzeća “Urbanizam” se trenutno nalazi u drugom stepenu pripravnosti,  kaže direktor ovog preduzeća Slave Bojadžievski. On dodaje da su u direktnoj komunikaciji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i gradskim prevozom i da nije zabeleženo ni jedno kašnjenje autobusa.

Ukoliko u naredna 24h ne bude ozbiljnijih padavina, preći će se na čišćenje ulica drugog prioriteta, kaže Bojadžievski. On dodaje da “Urbanizam” ima sve što je neophodno za ovu zimsku sezonu.

Javno preduzeće “Urbanizam” apeluje na vozače da ne pretiču kamione koji imaju opremu za čišćenje puteva i da se, prilikom čišćenja manjih ulica, pešaci sklone, kako bi radnici “Urbanizma” u što kraćem roku obavili svoj posao.

Related posts

Predsednik Vučić danas sa ambasadorom SAD

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić sa ambasadorom Italije

Jasmina Petkovic

Danas u Pančevu 8.martovski bazar

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija