20. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija

Smenjen načelnik saobraćajne policije u Nišu

Foto:StudioB

Načelnik saobraćajne policije u Nišu smenjen je  nakon sastanka ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave u Nišu, na kome su analizirane sve mere i aktivnosti koje je policija preduzela povodom saobraćajne nesreće u kojoj su 4. januara stradala dva pešaka od 12 i 48 godina.

Do nesreće je došlo kada je na njih na trotoaru naleteo automobil koji je vozio 19-godišnji N. S, koji je nakon toga uhapšen i nalazi se u pritvoru.

Na sastanku je odlučeno da se pojača kontrola saobraćaja u tom gradu i prisustvo saobraćajne policije na ulicama grada, uz pomoć policijskih službenika iz drugih policijskih uprava.

Policijska uprava u Nišu će se obratiti rukovodstvu Grada sa konkretnim predlozima kako bi se poboljšala saobraćajna infrastruktura u gradu.

Sastanku su prisustvovali i direktor policije Vladimir Rebić i načelnik Uprave saobraćajne policije Nebojša Arsov, saopšteno je iz MUP-a.

Related posts

Vučić iz Brisela: Štitiću interese Srbije i svog naroda

Nikoleta Dragaš

Proba male mature: Danas onlajn kombinovani test

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić čestitao novoj Evropskoj komisiji

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija