15. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija

Smenjen načelnik saobraćajne policije u Nišu

Foto:StudioB

Načelnik saobraćajne policije u Nišu smenjen je  nakon sastanka ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave u Nišu, na kome su analizirane sve mere i aktivnosti koje je policija preduzela povodom saobraćajne nesreće u kojoj su 4. januara stradala dva pešaka od 12 i 48 godina.

Do nesreće je došlo kada je na njih na trotoaru naleteo automobil koji je vozio 19-godišnji N. S, koji je nakon toga uhapšen i nalazi se u pritvoru.

Na sastanku je odlučeno da se pojača kontrola saobraćaja u tom gradu i prisustvo saobraćajne policije na ulicama grada, uz pomoć policijskih službenika iz drugih policijskih uprava.

Policijska uprava u Nišu će se obratiti rukovodstvu Grada sa konkretnim predlozima kako bi se poboljšala saobraćajna infrastruktura u gradu.

Sastanku su prisustvovali i direktor policije Vladimir Rebić i načelnik Uprave saobraćajne policije Nebojša Arsov, saopšteno je iz MUP-a.

Related posts

Vučić priredio večeru u čast kneza Alberta II od Monaka

Jelena Belić

Opovo: Agregat i šporeti za tri porodice

Nikoleta Dragaš

Vučić: Ideja o razgraničenju odbačena, to će nas skupo koštati

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija