25. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Predsednik Vučić čestitao dan RS predsednici Cvijanović

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku predsednici Republike Srpske Željki Cvijanović. U čestitki se kaže:

“U ime građana Republike Srbije i u svoje ime, od srca Vam čestitam Dan Republike Srpske, uz najbolje želje za dobro zdravlje, sreću i svaki napredak.

Godina iza nas bila je bremenita brojnim izazovima. Koliko god da su bili teški, oni su nas u isto vreme ojačali, okrenuli jedne ka drugima i pokazali da se na međusobnom razumevanju i solidarnosti temelji očuvanje najviših ljudskih i duhovnih vrednosti.

Više nego ikada pre, danas su nam potrebni vera, jedinstvo i snaga kako bismo prebrodili sve posledice pošasti koja je uzdrmala ceo svet, ali i još više energije, nade i samopouzdanja da bismo nastavili putem razvoja i izgradnje stabilne budućnosti. Upravo je očuvanje mira i stabilnosti u Republici Srpskoj, kao delu Bosne i Hercegovine, najveći podsticaj za nastavak naše čvrste i plodotvorne saradnje i veza u ekonomskom, kulturnom i svakom drugom pogledu.

Zato će Srbija ostati pouzdani oslonac Republike Srpske u svim dobrim nastojanjima usmerenim ka miru, opštoj dobrobiti i boljem životu svih.

Još jednom vam želim svako dobro. Živela Srpska! Živela Srbija!”, navodi se u čestitki predsednika Vučić.

Related posts

Vučić primio akreditive novog ambasadora Poljske

Bojana Kecic

Kragujevac : Vučić otvorio prvu fabriku u industrijskom parku MIND

Nikola Toadjer

Ministar Vulin u obilasku Prihvatnog centra Letenka

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija