26. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Politika Vesti

Ministar i predsednik PS-a Vulin: Nikako da nam SDA kaže ko je pokušao da ubije Aleksandra Vučića

“Aleksandar Vučić je jedini lider na Balkanu koji se iskreno bori za mir, a Bosnu i Hercegovinu poštuje više od njenih funkcionera iz redova Federacije koji traže unitarnu BiH, ali bi da komadaju Srbiju i priznaju Kosovo. 

SDA smeta što Aleksandar Vučić čestita dan ustavnom delu BiH, Republici Srpskoj, priznatoj u Dejtonu, a osnovanoj voljom srpskog naroda, konstitutivnog naroda u BiH. Osim mržnje prema predsedniku Srbije i predsedniku svih Srba Aleksandru Vučiću, SDA ne može da objasni u čemu je problem u Vučićevom poštovanju Dejtona. Umesto što mrzi Vučića, bolje bi bilo da SDA kaže ko je pokušao da ubije Aleksandra Vučića i gde je u trenutku linča predsednika Aleksandra Vučića bio njegov domaćin Bakir Izetbegović.
Aleksandar Vučić u trenutku linča nije spustio glavu i svoje napadače je gledao bez sakrivanja, a da li posle svega Bakir sme Vučića da  pogleda u oči?”, izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovarajući na saopštenje SDA u kome protestuju zato što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao Dan Republike Srpske.

Related posts

Manifestacija „Uskršnji bazar“ od 26. do 30. aprila u Pančevu

Mica Milakov

Vučić: Šokiran sam tolikom potrebom nekih da razaraju sve na štetu države

Nikoleta Dragaš

Pritvoreni vladika Joanikije i sveštenici

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija