26. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Ministar Vulin čestitao svim Srbima Božić i poželeo im stabilnu i snažnu Srbiju

„Svim pravoslavnim vernicima i svim Srbima gde god da se nalaze i gde god da slave ovaj blagi dan želim srećan praznik. Hirstos se rodi!“, rekao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, koji Božić provodi sa policijskim službenicima angažovanim u Kopnenoj zoni bezbednosti.

Ministar je svim Srbima poželeo godinu u kojoj će Srbija biti snažna i stabilna, jer, kako je naveo, budućnost naših porodica i svih Srba, gde god da žive, zavisi od toga koliko će Srbija biti snažna, stabilna, razvijena, uspešna i mirna.

Prema njegovim rečima, kada je Srbija snažna i moćna onda su i Srbi snažni, mirni, bezbedni, onda ima nade za nas, naše porodice, za one koje najviše volimo.

Danas, kako je istakao ministar Vulin, mislimo na sve Srbe, na našu braću na Kosovu i Metohiji, našu braću u Republici Srpskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, na sve Srbe gde god da žive, jer znamo da i oni misle na svoju Srbiju.

„Želim im svima puno mira, radosti, godinu koja će biti vredna ponavljanja. Želim im godinu u kojoj ćemo ono što su naši preci započeli mi nastaviti“, poručio je ministar Vulin.

Pripadnici policije koji su angažovani u Kopnenoj zoni bezbednosti u znak zahvalnosti za brigu koju je pokazao prema njima i novoj neophodnoj opremi koju su nedavno dobili, ministru Vulinu poklonili su gusle.

Related posts

Krizni štab doneo nove mere za Beograd

Jasmina Petkovic

Zbog čestih havarija i stare vodovodne i kanalizacione mreže neophodna rekonstrukcija

Mica Milakov

Zorana Mihajlović: Porodično nasilje za svaku osudu

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija