23. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Vučić: Otac bolje, nije se na vreme javio lekaru

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da njegov otac, koji je hospitalizovan zbog korona virusa, ima obostranu upalu pluća, ali da mu je stanje bolje, kao i da je njegova majka, koja je takođe obolela od kovida-19, dobro.

“Znate kako je kada se neko sa 80 godina ne javi na vreme lekaru, nego čeka pet, šest dana sa temperaturom, a to nije znao niko od dece. Sada je bolje, ali sa ovom opakom bolešću se nikada ne zna. Još brinemo”, rekao je Vučić u intervjuu za božićno izdanje “Večernjih novosti”.

Prisetio se i da se radovao kada je rečeno da je patrijarhu Irineju bolje i da su mu zapaljenski parametri niži.

“Odlično se osećao, a onda se sve okrenulo naopačke”, podsetio je Vučić.

Naveo je da njegov otac želi da primi samo rusku vakcinu i dodao da on spada u grupu od 80.000 ljudi koji prvi treba da prime vakcinu, jer je stariji od 75 godina.

“Inače, niko od nas Vučića nije primio nijednu vakcinu. Toliko o onima koji govore da smo krali vakcine”, rekao je Vučić u intervjuu koji će biti objavljen u celosti u sutrašnjem prazničnom izdanju “Novosti”.

Related posts

Predsednik Vučić sastao se sa ambasadorom Švedske

Zorana Stekovic

Brnabić: Pokrenuta kampanja lečenja krvnom plazmom

Jelena Belić

“Budućnost Srbije”: Vučić Zrenjanince pozvao u Beograd na skup pristojnih građana 19. aprila

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija