17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Vučević:Tražiću od Vučića da se opet kandiduje

Potpredsednik SNS Miloš Vučević izjavio je da će prvi tražiti od Aleksandra Vučića da se ponovo kandiduje za predsednika Srbije i da očekuje i podršku kolega.

On je za Srpski telegraf rekao da je Vučić jedinstven primer političke savesti i poštenja, realan i da je zato uspevao da nas izvadi iz najtežih mogućih situacija.

“Ponosan sam što sam više od decenije deo njegovog tima, što mogu da radim sa njim i da učim od njega. za nas nema ni mnogo lakih ni manje važnih izbora. Borićemo se najbolje što možemo”, rekao je Vučević.

Govoreći o izazovima 2021. godine, on je istakao da je to očuvanje zdravlja građana i unapređenje zdravstvenog sistema.

Kako je rekao, kada prođe pandemija napredak je nemoguć bez očuvanja mira i stabilnosti regiona, što nije jednostavno kada, kako kaže, imate izmenjene međunarodne okolnosti.

“Srbija je pokazala koliko je jaka, da je ekonomski lider, a otvaranjem brojnih fabrika i u godini najveće krize, kao i gasovoda Balkanski tok potvrdili smo da nismo zaustavili život”, kazao je Vučević.

Related posts

Gradsko veće usvojilo finansijske planove četiri mesne zajednice

Jasmina Petkovic

“Susret gajdaša” po 13. put u Kačarevu

Jasmina Petkovic

Studio B osuđuje napade tajkunskih medija na Željka Mitrovića

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija