23. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Vučević:Tražiću od Vučića da se opet kandiduje

Potpredsednik SNS Miloš Vučević izjavio je da će prvi tražiti od Aleksandra Vučića da se ponovo kandiduje za predsednika Srbije i da očekuje i podršku kolega.

On je za Srpski telegraf rekao da je Vučić jedinstven primer političke savesti i poštenja, realan i da je zato uspevao da nas izvadi iz najtežih mogućih situacija.

“Ponosan sam što sam više od decenije deo njegovog tima, što mogu da radim sa njim i da učim od njega. za nas nema ni mnogo lakih ni manje važnih izbora. Borićemo se najbolje što možemo”, rekao je Vučević.

Govoreći o izazovima 2021. godine, on je istakao da je to očuvanje zdravlja građana i unapređenje zdravstvenog sistema.

Kako je rekao, kada prođe pandemija napredak je nemoguć bez očuvanja mira i stabilnosti regiona, što nije jednostavno kada, kako kaže, imate izmenjene međunarodne okolnosti.

“Srbija je pokazala koliko je jaka, da je ekonomski lider, a otvaranjem brojnih fabrika i u godini najveće krize, kao i gasovoda Balkanski tok potvrdili smo da nismo zaustavili život”, kazao je Vučević.

Related posts

Ministar Vulin: Razvoj sistema PASARS i modernizacija radara „Žirafa“ važni su za Vojsku Srbije

Jasmina Petkovic

Ministar Vulin: Vrhovni komadant vojske i predsednik Srbije Aleksandar Vučić će pre ostaviti glavu nego Srbiju

Nikoleta Dragaš

“Dani polja” okupili veliki broj poljoprivrednika

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija