15. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Brnabić:Prioritet vakcinacija što većeg broja građanaBEOGRAD, 6. januara (Tanjug) – Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je u ovom trenutku prioritet da se što pre vakciniše što veći broj građana, kako bi se stekao kolektivni imunitet i kako bi se izašlo iz krize izazvane pandemijom korona virusa.

Ona je za Blic kazala da će vakcinacija biti na dobrovoljnoj bazi i besplatna i pozvala građane da se vakcinišu, jer je to najbolja zaštita zdravlja.

Upitana da prokomentariše tvrdnje da se manipulisalo brojevima obolelih i preminulih od korona virusa, Brnabić je rekla da će se revizija brojeva uraditi kada sve prođe.

“To će biti prvi put da Srbija nakon neke pandemije uradi reviziju. Nikada se to ranije u Srbiji nije radilo. Političarii njihovi mediji koji nam danas spočitavaju tačnost brojeva niti su napravili neki bolji sistem niti su radili revizije epidemija dok su bili na vlasti”, rekla je Brnabić.

Foto:Rtv Pančevo

Related posts

Zabrana uvoza starih automobila zbog zagađenja vazduha

Jelena Obradović

Predstavnici Kancelarije za KiM u poseti Kosovskoj Mitrovici: Pomoć i podrška višečlanim porodicama

Jasmina Petkovic

Gojković: Ne očekujem veći broj obolelih od koronavirusa

Jelena Belić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija