26. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Pančevo Sport Vesti

Dušan Lukić: Godina za nama izmenila je takmičarske kalendare u gotovo svim sportskim organizacijama

Početak godine uvek je pravo vreme za sumiranje ostvarenog u prethodnih 365 dana. Dušan Lukić, predsednik Saveza za školski sport Pančevo osvrnuo sa na, po mnogo čemu, specifičnu 2020. godinu.

Savez za školski sport Pančevo bio je jedan od laureate Sportskog saveza ovog grada. U ime organizacije plaketu je primio Dušan Lukić, predsednik. On je iskoristio priliku da se osvrne i na proteklu godinu.

Godina za nama izmenila je takmičarske kalendare u gotovo svim sportskim organizacijama. Savez za školski sport  jedan od njih. Svi veruju da će se 2021. godine stvari vratiti u normalu I kad je sport u pitanju. 

U specifičnoj godini kakva je bila 2020. pomoć i podrška koju je Sportski savez Pančeva pružao sportskim organizacijama na teritoriji grada imala je poseban značaj.

Ostaje nada da će 2021. godina sportistima našeg grada doneti stabilnost u takmičenjima koja će rezultirati uspesima i novim povodima za slavlje, dodao je Lukić.

Related posts

Sastali se Vučić, Dodik i Orban

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić sa predstavnicima romske zajednice o njihovom položaju

Jasmina Petkovic

Železničar startuje protiv Žarkova

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija