22. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo

Novogodišnja humanitarna akcija u Domu za lica sa oštećenim vidom

Prošle nedelje Dom za lica sa oštećenim vidom “Zbrinjavanje” organizovao je humanitarnu akciju sa ciljem da se ispune novogodišnje želje štićenika. Za samo tri dana ostvarene su želje svih 120 korisnika. Međutim, ljudi dobre volje i dalje šalju poklone štićenicima ovog doma.

Kako bi bili potpuno zaštićeni od korona virusa, štićenici Doma za lica sa oštećenim vidom “Zbrinjavanje” ne izlaze iz kruga doma. Sa ciljem da ih razvesele i ulepšaju im i ove dane izolacije, zaposleni su organizovali novogodišnju humanitarnu akciju.

Pokloni i dalje pristižu, a štićenici Doma su dobili mnogo vise od onoga što su poželeli. Miloš Đorđević ističe da su njihove želje bile vrlo skromne.

Ukoliko neko želi da štićenicima ovog Doma pošalje poklon, to je moguće tokom cele godine, a ne samo u okviru ove novogodišnje akcije. Adresa Doma je Bavaništanski put 396 Pančevo. Njima znači svaka pažnja, a mnogi pokloni im mogu i praktično pomoći, kao što su  garderoba, obuća i slatiši, zaključio je Miloš Đorđević.

Related posts

Osuđenici u Kazneno-popravnom zavodu u Požarevcu (Zabela) donirali novac za lečenje bolesne dece u Srbiji

Jasmina Petkovic

Bijenale dečjeg umetničkog izraza 8. put

Jasmina Petkovic

Brnabić: Za četiri meseca uradili što nismo za 40 godina

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija