21. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Gost Lica nacije Dušan Bajatović: Srbija ima najbolji mogući kvalitet gasa

Gost današnje emisije “Lice nacije” bio je  Dusan Bajatović  generalni direktor JP „Srbijagas“ i republički poslanik.  Bajatović je u emisiji “Lice nacije” govorio o značaju izgradnje turskog toka, državnoj politici u okviru energetike, budućoj gasifikaciji delova Srbije i spoljnopolitičkoj poziciji Srbije.

Gostujući u emisiji  “Lice nacije”, generalni direktor JP “Srbijagas”  Dusan Bajatović  govoreći o socijalnoj politici, ocenio je da je trenutna situacija u Srbiji doprinela da Vlada Srbije stabilizuje i dodatno unapredi ovaj segment društvenog života. Tome je, kako kaže, doprinela i upravljačka politika “Srbija gasa” koji je uz pomoć države omogućio da gas bude najjeftiniji energent za stanovništvo.

Bajatović je najavio da će fizička lica u budućnosti direktno pregovarati sa “Srbijagasom” oko priključivanja na gasovod. Prema njegovim rečima, gas kao energent je najpovoljniji i isplatiće se svima koji se odluče na ovaj vid grejanja.

Srbija ima najbolji mogući kvalitet gasa, kaže Dušan Bajatović.

“Plan za naredni period nam je veoma ambiciozan i težak, ali izvodljiv. Bez obzira na sve siguran sam da ćemo uspeti” , naveo je Bajatović gostujući u emisiji „Lice Nacije”.

Related posts

Odlična saradnja opština Opovo i Kovačica

neca

Predsednik Vučić u podne raspisuje parlamentarne izbore

Zorana Stekovic

Predsednik Vučić: Srbija budućnosti se gradi na svakom koraku

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija