21. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo

Vulin obišao pripadnike MUP-a i čestitao Novu godinu

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je policijske službenike, koji i tokom novogodišnje noći brinu o sigurnosti i bezbednosti građana Srbije, i čestitao im Novu godinu

““Svim pripadnicima MUP-a želim srećnu Novu godinu. Želim da budete dobri, da budete zdravi. Želim vam nastavak jačanja stabilnosti i snage naše drage, jedine, volJene Srbije. Želim da vam sinovi budu ponosni na vas , a vi da ih gledate sa nadom. Živela Srbija i srećna Nova godina“, poručio je Vulin.

Ministar je sa direktorom policije Vladimirom Rebićem i načelnikom Policijske uprave za grad Beograd Veselinom Milićem obišao patrole Interventne jedince 92, saobraćajne policije i policije opšte nadležnosti na više punktova u Beogradu.

Ministar Vulin je putem tetra sistema čestitao Novu godinu policijskim službenicima radno angažovanim tokom novogodišnje noći, navodi se u saopštenju MUP-a.

Foto:Tanjug

Related posts

Prvi digitalni Festival nauke-„Klikni na nauku“ i otkrij naučni univerzum

Jasmina Petkovic

Predsednik Vučić dobro zahvaljujući pravovremenoj reakciji lekara VMA

Jasmina Petkovic

Svetski dan radija – najbrži i najinteraktivniji mediji

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija