20. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Pančevo Politika Vesti

SNS Pančevo čestitao Novu godinu

Bez obzira na pandemiju virusa COVID-19 koja je zadesila svet i našu zemlju, za nama je jedna veoma uspešna godina i ostvareni rezultati u toku 2020. godini čine nas spremnijim da na pravi način odgovorimo svim izazovima koji nas očekuju u 2021. godini. Neka 2021.godina bude godina u kojoj ćemo samo zajedničkim snagama, jedinstvom, uloženim velikim radom i trudom moći da postignemo najbolje moguće rezultate na svim poljima i tako unaprediti našu sredinu i podići životni standard svih naših građana.

Uspeli smo i da smanjimo nezaposlenost i da izgradimo mnogo kilometara autoputeva, uredimo sam centar grada, kao I da sprovedemo mnogo predviđenih projekata u ovoj 2020. godini. Uradili smo mnogo dobrih stvari za budućnost naše dece, ali je naredna godina jedna od presudnih kada je u pitanju dalji razvoj i napredak našeg grada i naše drzave.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Pančevu želi svim građanima da ih služi dobro zdravlje, da neguju međusobna prijateljstva i da predstojeće novogodišnje i božićne praznike provedu u krugu najbližih, u miru i blagostanju. 

Gradski odbor SNS Pančevo

Related posts

Predsednik Vučić uoči razgovora u Briselu: Vreme je za čvrst stav, moramo da gledamo u budućnost i sačuvamo mir

Alba Jovanović

Kon: Sigurno će ostati zabrana okupljanja, drugi talas na jesen

Jasmina Petkovic

Predsednik Vučić objavio fotografiju pred put za Brisel

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija