12. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Pančevo Politika Vesti

SNS Pančevo čestitao Novu godinu

Bez obzira na pandemiju virusa COVID-19 koja je zadesila svet i našu zemlju, za nama je jedna veoma uspešna godina i ostvareni rezultati u toku 2020. godini čine nas spremnijim da na pravi način odgovorimo svim izazovima koji nas očekuju u 2021. godini. Neka 2021.godina bude godina u kojoj ćemo samo zajedničkim snagama, jedinstvom, uloženim velikim radom i trudom moći da postignemo najbolje moguće rezultate na svim poljima i tako unaprediti našu sredinu i podići životni standard svih naših građana.

Uspeli smo i da smanjimo nezaposlenost i da izgradimo mnogo kilometara autoputeva, uredimo sam centar grada, kao I da sprovedemo mnogo predviđenih projekata u ovoj 2020. godini. Uradili smo mnogo dobrih stvari za budućnost naše dece, ali je naredna godina jedna od presudnih kada je u pitanju dalji razvoj i napredak našeg grada i naše drzave.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Pančevu želi svim građanima da ih služi dobro zdravlje, da neguju međusobna prijateljstva i da predstojeće novogodišnje i božićne praznike provedu u krugu najbližih, u miru i blagostanju. 

Gradski odbor SNS Pančevo

Related posts

Zapaljen automobil u Pančevu

Zorana Stekovic

Analitičari: Učešće predsednika Vučića na samitu u Vašingtonu ispravnost spoljne politike

Zorana Stekovic

Nega kose u toku zime

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija