18. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Vučić: Podrška građana mi je najvredniji poklon u 2020.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas na Instagram profilu “buducnostsrbijeav” istakao da je za Novu godinu dobio mnogo poklona, ali na fotografiji koju je objavio u ruci drži baš ovu knjigu…

Dobro je poznato da se Vučić trudi da svako slobodno vreme iskoristi kako bi pročitao dobru knjigu, te je tako jedan od poklona bilo delo pisca Olivija Boa, “Država i njena vlast”.

Ova knjiga predstavlja studiju o problemu suverenosti ustavnog prava i političke teorije, ali i o drugim pitanjima opšte teorije prava.

Podsetimo, predsednik Vučić je danas istakao da je pored mnogobrojnih poklona koje je dobio za njega najvažniji poklon podrška naroda.  

Dobio sam mnogo poklona za Novu godinu. Ipak, najvažniji poklon u 2020.godini za mene je bila podrška naroda, podrška ljudi, vaša podrška. Mnogo vam hvala na tome, a moja obaveza biće da se borim za vas, gradjane Srbije, još strasnije i energičnije nego do sada. Zajedno ćemo pobediti sve izazove! Srećna Nova godina!

Related posts

Opšta bolnica Pančevo dobila akreditaciju na sedam godina

Jelena Obradović

Ministar Vulin razgovarao sa stalnim koordinatorom UN u Srbiji

Nikoleta Dragaš

MZ Starčevo organizovala podelu paketića za najmladje

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija