25. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Sport Vesti Vršac

Sportski savez Vršca raspisao Konkurs za izbor sportista 2020. godine

Upravni odbor Sportskog saveza Vršca, po već ustaljenoj praksi, a shodno Statutu Sportskog saveza Vršac, uputio je sportskim organizacijama, školama i sredstvima javnog informisanja Odluku o raspisivanju Konkursa za izbor sportista za 2020. godinu, koju Vam prenosimo u celosti.

Dodela priznanja sportistima održaće se početkom naredne godine a pravo na prijavu imaju svi subjekti – sportske organizacije, članovi Sportskog saveza Vršac.

Prijave sa obrazloženjem se primaju zaključno sa 18.01.2021. godine na adresu Sportski savez Vršac , Omladinski Trg 17 , Vršac .

Kategorije za izbor su:
a)Sportska nada (do 12 godina )
b)Najbolji pionir/ka (do 14 godina)
c)Najbolji kadet/kinja (do 16 godina )
d)Najbolji junior/ka
e)Najbolji senior/ka
f)Najbolja ekipa seniora/ki
g)Najbolji trener

Posebno priznanje Sportskog saveza može se dodeliti za pojedinačne kategorije sportskog radnika – trenera, pedagoga fizičke kulture, lekara ili novinara i nosi naziv Nagrada za životno delo, kao i druga priznanja koja su predviđena Pravilnikom o nagrađivanju a nisu svrstana ni u jednu zvaničnu kategoriju.

Napomena: Klub može da predloži samo jednog kandidata po kategoriji. U kategoriji sportskih nada, sportista (nada) se bira i proglašava samo jedanput. Molimo klubove da ne predlažu sportske nade koje su ranijih godina već birane u toj kategoriji .

Sportski savez Vršac
Predsednik
Stojaković Aleksandar

Related posts

Srećan prvi dan škole svim prvacima poželeo predsednik opštine Milan Garašević

Nikoleta Dragaš

Održana manifestacija ,,Etno glas”

Vanja Vićentić

U susret Pupinovom rođendanu: Pupin prvi srpski lobista

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija