28. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Sport

Sportski savez Pančevo dodelio plakete i nagrade najboljim sportistima u 2020 godini

U prostorijama Sportskog saveza Pančeva svečano su dodeljene plakete najuspešnijim sportistima grada u 2020. godini. Pored plaketa najbolji u gradu sportisti su dobili i jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 15.000 do 40.000 dinara. Domaćin svečanosti bio je Slobodan Bitević, predsednik Sportskog saveza Pančevo.

Uprkos pandemiji korona virusa, koja je u mnogome izmenila kalendare takmičenja, Sportski savez Pančeva je u smiraj 2020. godine proglasio najbolje. Svečana dodela plaketa i promocija kalendara za 2021. održana je u prostorijama Sportskog saveza, a laureatima je priznanja uručio Slobodan Bitević, predsednik Saveza.

Marko Milanović, član Šahovskog kluba  “Svetozar Gligorić Gliga”, državni prvak i majstorski kandidat, jedan je od ovogodišnjih laureate. On je istakao da su mu dobijeno priznanje i mesto na kalendaru za 2021. godinu veliki podstrek za dalji rad.

Iva Mioč, članica Konjičkog kluba “Kremen”, plaketu je dobila kao državna prvakinja u daljinskom jahanju.

Slobodan Bitević, predsednik Sportskog saveza Pančeva, čestitao je svim dobitnicima i zahvalio Gradskoj upravi na čelu sa gradonačelnikom Aleksandrom Stevanovićem. On je rekao da je grad imao sluha da u specifičnoj godini kakva je bila 2020. pomogne sportistima.

Dobitnici plaketa za 2020. godinu od Sportskog saveza Pančeva dobili su i jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 15.000 do 40.000 dinara.

Related posts

Preminuo legendarni Dijego Maradona!

Jasmina Petkovic

U toku završni radovi na Uspenskom hramu

Mirjana Popović

Zavod za javno zdravlje kontroliše svake godine kvalitet vode na kupalištima

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija