21. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Sport

Sportski savez Pančevo dodelio plakete i nagrade najboljim sportistima u 2020 godini

U prostorijama Sportskog saveza Pančeva svečano su dodeljene plakete najuspešnijim sportistima grada u 2020. godini. Pored plaketa najbolji u gradu sportisti su dobili i jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 15.000 do 40.000 dinara. Domaćin svečanosti bio je Slobodan Bitević, predsednik Sportskog saveza Pančevo.

Uprkos pandemiji korona virusa, koja je u mnogome izmenila kalendare takmičenja, Sportski savez Pančeva je u smiraj 2020. godine proglasio najbolje. Svečana dodela plaketa i promocija kalendara za 2021. održana je u prostorijama Sportskog saveza, a laureatima je priznanja uručio Slobodan Bitević, predsednik Saveza.

Marko Milanović, član Šahovskog kluba  “Svetozar Gligorić Gliga”, državni prvak i majstorski kandidat, jedan je od ovogodišnjih laureate. On je istakao da su mu dobijeno priznanje i mesto na kalendaru za 2021. godinu veliki podstrek za dalji rad.

Iva Mioč, članica Konjičkog kluba “Kremen”, plaketu je dobila kao državna prvakinja u daljinskom jahanju.

Slobodan Bitević, predsednik Sportskog saveza Pančeva, čestitao je svim dobitnicima i zahvalio Gradskoj upravi na čelu sa gradonačelnikom Aleksandrom Stevanovićem. On je rekao da je grad imao sluha da u specifičnoj godini kakva je bila 2020. pomogne sportistima.

Dobitnici plaketa za 2020. godinu od Sportskog saveza Pančeva dobili su i jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 15.000 do 40.000 dinara.

Related posts

Havarija na vodovodnoj mreži

Zorana Stekovic

NAJNOVIJI PRESEK STANJA: U Južnom Banatu novih 23 slučaja COVID-19, Belocrkvanka pobedila virus

Katarina Popović

Pokrajinski sekretar za sport Vladimir Batez u Omoljici : Meštani ove mesne zajednice dobijaju multifunkcionalnu halu

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija