25. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Harčenko: Ruske vakcine u Srbiji do kraja 2020.

“Prvi kontigent ruskih vakcina protiv kovid-19 biće isporučen Srbiji do kraja ove godine”, rekao je danas ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko tokom sastanka sa ministrom unutrašnjih poslova Srbije Aleksandrom Vulinom.

Ambasador Bocan-Harčenko zahvalio je ministru na angažovanju pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova prilikom spasavanja ruskih državljana iz snežnih nameta u blizini Zlatibora, dok je Vulin istakao da MUP Srbije preduzima sve mere i aktivnosti po pitanju bezbednosti svih građana i da ruski državljani mogu uvek da se osećaju sigurno u našoj zemlji.

U saopštenju MUP-a je ukazao da je na sastanku bilo reči o nastavku saradnje dveju zemalja u oblasti borbe protiv terorizma, organizovanog i visokotehnološkog kriminala, ilegalne trgovine narkoticima i iregularnih migracija.

Vulin je tom prilikom istakao da će MUP Srbije nastaviti dalju saradnju sa svim bezbednosnim institucijama Ruske Federacije, kao i da će planirane obuke i zajedničke aktivnosti biti nastavljene po normalizaciji epidemiološke situacije.

Foto: Tanjug

Related posts

Otvorena panoramska gondola na Zlatiboru, Vučić čestitao

Mirjana Popović

Od 13. decembra nove izmene u redu vožnje ATP Pančevo

Jasmina Petkovic

Vučić: Penzionerima po 5.000 dinara za 15 dana, “kosovski dodatak” za siromašne okruge

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija