12. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Vesti

Uprava radi za vas! Opština Stara Pazova dobila Jedinstveno upravno mesto

Opština Stara Pazova dobila je Jedinstveno upravno mesto. Sve poslove koje su do sada obavljali u Opštinskoj upravi, građani Stare Pazove moći će da obavljaju u jednoj sali, na 11 šaltera. Jedinstveno upravno mesto otvorila je ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović.

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović kaže da je suština uspostavljanja Jedinstvenog upravnog mesta u Staroj Pazovi da bude najbolji servis građanima i privredi sa modernom, praktičnom uslugom u kojoj su službe uvezane. Prema rečima resorne ministarke cilj je da se štede vreme, novac i živci, nešto što je danas najskuplje.

Otvaranjem Jedinstvenog upravnog mesta u Staroj Pazovi zaokružena je priča započeta 2018. godine. Ministarka Obradović je podvukla značaj otvaranja ovakvog mesta.

Ministarka Obradović je zaključila da su Opštine u kojima su do sada otvorena Jedinstvena upravna mesta među prvima ispunili neophodne kriterijume I primer su dobre prakse kako treba funkcionisati.

Related posts

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije najoštrije osuđuje napade na novinare i medijske radnike

Zorana Stekovic

Ministar Vulin: Specijalni rat protiv Vojske Srbije i države Srbije vodi se lažnim vestima

Jasmina Petkovic

Šojgu se sastao s predsednikom Vučićem

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija