21. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Hronika Srbija Vesti

Ministar Vulin sa načelnicima policijskih uprava

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas sastanak sa novopostavljenim načelnicima četiri policijske uprave na kome su prezentovani prioriteti u radu Ministarstva unutrašnjih poslova – odlučna borba protiv organizovanog kriminala i korupcije i briga o bezbednosti i sigurnosti svakog građanina naše zemlje.

Ministar Vulin je novopostavljenim načelnicima poručio da uvek moraju imati na umu da povereni posao obavljaju u službi građana i da ne može postojati jači i preči interes od bezbednosti svakog pojedinca i društva u celini.

Prema njegovim rečima, maksimalnu posvećenost očekuje u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije, ali ništa manju jačinu i snagu u suzbijanju krivičnih dela opšteg kriminala kojim su u najvećoj meri pogođeni građani.

„Bezbednost ulica je merilo uspeha policijske uprave. Razbojništvima, krađama, reketiranjima, džeparenjima, uličnom kriminalu i svim delima koja ugrožavaju običnog čoveka morate pristupiti snažno i posvećeno“, rekao je ministar Vulin.

Sastanku su prisustvovali direktor policije Vladimir Rebić, načelnik Policijske uprave u Požarevcu Aleksandar Vasilijević, načelnik Policijske uprave u Zaječaru Saša Stanimirović, načelnik Policijske uprave u Kragujevcu Dejan Joksimović i načelnik Policijske uprave u Pančevu Igor Arsić.

Related posts

Mali: Otvorićemo još jednu veliku industrijsku zonu

Jelena Belić

Još 72 nova slučaja korone u Srbiji! Preminula 1 osoba!

Bojana Kecic

Zelenović pred Višim sudom zbog sumnje da je nenamenski potrošio 5 miliona evra!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija