17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Hronika Kovačica Vesti

U Kovačici uhapšen vlasnik kafane zbog kršenja preventivnih mera

Večeras je lokalna inspekcija obilazila ugostiteljske objekte kako bi kontrolisala poštovanje i sprovođenje preventivnih mera među kojima je i skraćeno radno vreme ugostiteljski objekata do 20 časova.

Nešto nakon dozvoljenog radnog vremena inspekcija je obišla i ugostiteljski objekat vlasnika I.L. i zatekla ponovo kršenje preventivnih mera za suzbijanje virusa korona, kako nezvanično saznajemo iz izvora bliskih nadležnima.

Ni prethodnih 5 prijava nije bilo dovoljno da upozori vlasnika lokala na ozbiljnost inspekcije, već je on nastavio da radi po svom – i ponovo prekršio sve mere preporučene od strane kako lokalnog tako i republičkog Štaba za vanredne situacije.

Vlasniku ugostiteljskog objekta je određen pritvor u kom će biti zadržan 48 sati.

U lokalu je zatečeno petnaestak ljudi, što je samo po sebi kršenje preventivne mere kojom je dozvoljeno okupljanje u zatvorenom do petoro ljudi. Svi su legitimisani i svima će biti upućene prekršajne prijave u skladu sa zakonom

Related posts

Ministar Vulin: Ne smemo da ćutimo o srpskim žrtvama

Katarina Popović

Svetski dan radija – najbrži i najinteraktivniji mediji

Mirjana Popović

Vučić: Izlaznost 28 % ok kad biraju Fajon,a nije 50 kad SNS dobije?

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija