22. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Predsednik Aleksandar Vučić čestitao Božić Hočevaru

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas Božićnu čestitku nadbiskupu beogradskom i metropolitu Stanislavu Hočevaru i svim hrišćanskim vernicima koji Božić slave po gregorijanskom kalendaru. U čestitki se kaže:

„Vaša Preuzvišenosti,Vama, sveštenstvu i svim vernicima koji vreme računaju po gregorijanskom kalendaru, sa radošću čestitam Božićne praznike i Novu 2021. godinu. Neka nas radost Božića, tog veličanstvenog događaja rođenja Hristovog koji je pokrenuo i otkrio večnost svim naraštajima u svim vremenima, i danas nadahne da  sa optimizmom i odgovornošću odgovorimo velikim izazovima koji se pred našu državu, njene građane i celokupno čovečanstvo postavljaju u predstojećoj godini.

Čestitajući Vam praznike, želim da Vas radost Božića nadahnjuje cele godine, kako biste uvek bili svedoci Blage Vesti snažeći najveće hrišćanske vrline ljubavi, vere i nade!Srećan Božić!

Srećna i blagoslovena Nova 2021. godina!“

Related posts

Situacija se pogoršava, predsednik Vučić s direktorima kovid bolnica

Bojana Kecic

Dogovor o 4 ključne slobode, u interesu građana i ekonomija

Zorana Stekovic

Pančevci budite disciplinovani!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija