17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Mališani u Ritskoj dobili novogodišnje paketiće

Prilikom posete Pančevu, Dalibor Nakić, predsednik Nacionalnog saveta romske nacionalne manjine i Pava Novakov Čabrilovski, predsednica Izvršnog odbora saveta obradovali su najmlađe u Ritskoj ulici. Oni su podelili paketiće i ujedno im čestitali predstojeće praznike. Takođe napomenuli su značaj prevencije od virusa Kovid -19, pa su im ovom prilikom podelili i maske i sredstva za dezinfekciju.

Prilikom podele paketića mališani su sa nestrpljenjem čekali u red da dobiju svoj kao i da se fotografišu sa članovima Saveta, koji ih uvek obraduju lepim poklonima. Pava Novakov Čabrilovski je ovom prilikom dodala da je u vreme pandemije bitno i da ostanemo zdravi i srećni i da moramo da pazimo na sebe i svoje bližnje.

Godinu koja je u mnogome izmenila naše živote, zahvaljujući poklonima, najmlađi stanovnici romskog naselja u Ritskoj ulici ispratiće sa osmehom na licu.

Related posts

Petrović: Pristojna, moderna i odgovorna Srbija ce pobediti!

Jasmina Petkovic

Odlaže se start atletskih takmičenja

Branislava Grčić

Ovogodišnji dobitnik Novembarske nagrade Opšta bolnica Pančevo

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija