20. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Mališani u Ritskoj dobili novogodišnje paketiće

Prilikom posete Pančevu, Dalibor Nakić, predsednik Nacionalnog saveta romske nacionalne manjine i Pava Novakov Čabrilovski, predsednica Izvršnog odbora saveta obradovali su najmlađe u Ritskoj ulici. Oni su podelili paketiće i ujedno im čestitali predstojeće praznike. Takođe napomenuli su značaj prevencije od virusa Kovid -19, pa su im ovom prilikom podelili i maske i sredstva za dezinfekciju.

Prilikom podele paketića mališani su sa nestrpljenjem čekali u red da dobiju svoj kao i da se fotografišu sa članovima Saveta, koji ih uvek obraduju lepim poklonima. Pava Novakov Čabrilovski je ovom prilikom dodala da je u vreme pandemije bitno i da ostanemo zdravi i srećni i da moramo da pazimo na sebe i svoje bližnje.

Godinu koja je u mnogome izmenila naše živote, zahvaljujući poklonima, najmlađi stanovnici romskog naselja u Ritskoj ulici ispratiće sa osmehom na licu.

Related posts

Havarije na vodovodnoj mrezi

Jelena Obradović

Usvojen rebalans budžeta za Javno-komunalna preduzeća

Jasmina Petkovic

Automobil udario u lokomotivu na prelazu između Kovačice i Tomaševca

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija