4. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Radnici JKP “Higijena” ponovo očistili divlju deponiju kod groblja u Vojlovici

Bez obzira što je Higijena pre mesec dana očistila divlju deponiju u Vojlovici,  smeća i dalje ima. Pored toga iz godine u godinu Higijena, pa i sam Grad Pančevo, izdvajaju značajna sresdstva zbog štete koja se pravi paljenjem kontejnera. Još jednom iz ovog preduzeća apeluju na građane da vode računa o higijeni i imovini.

Radnici Higijene čistili su tri dana divlju deponiju koja se ponovo stvorila pokred Vojlovačkog groblja. Odveženo je 16 kamiona smeća na Novu deponiju. Na ovoj lokaciji je nekoliko puta uklonjena divlja deponija, ali se smeće i dalje baca.

Higijena i Grad Pančevo često apeluju na sve građane da vode računa i da ne bacaju smeće tamo gde mu nije mesto. Bilo je nekoliko velikih akcija uklanjanja divljih deponija sa više lokacija u Pančevu. Termini za odnošenje smeća su poznati, a iz ovog preduzeća još jednom pozivaju građane da budu disciplinovani i da smeće odlažu na propisan način.

Gradski kontejneri se iz godine u godinu oštećuju bacanjem kabastog otpada i šuta. Grad ulaže velika sredstva  da godišnje zameni svaki četvrti kontejner.  Ukoliko budemo savesni, Grad će biti čistiji, a troškovi na zamenu kontejnera manji.

Related posts

U Srbiji 189 novozaraženih korona virusom

Mirjana Popović

„Obradović ponovo obmanjuje javnost“ Mitić: Boškić je zaboravio da je nasilno upao u RTS

Jelena Obradović

U Srbiji još 77 novozaraženih

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija