21. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Ekonomija Južni Banat Najvažnije Vesti

Početkom februara online licitacija državno-poljoprivrednog zemljišta

Grad Pančevo završava potpisivanje ugovora za prvi krug licitacija državno-poljoprivrednog zemljišta. Drugi krug se očekuje početkom februara, a po prvi put biće organizovan drugačije.

Za razliku od prvog kruga licitacija državno-poljoprivrednog zemljišta, drugi će biti održan onlajn početkom februara. Gradska većnica za poljoprivredu Vladislava Maksimović kaže da razlog nije samo prevencija od korona virusa, već želja Grada da ide u korak sa vremenom. Ona dodaje da će digitalno javno nadmetanje funkcionisati putem aplikacije.

Vladislava Maksimović kaže da se svi uslovi i kompletan vodič kroz aplikaciju nalaze na sajtu Uprave za državno-poljoprivredno zemljište. Ona dodaje da je upotreba aplikacije jednostavna.

Grad će u drugom krugu licitacija ponuditi više od 700 hektara državno-poljoprivrednog zemljišta. Vladislava Maksimović ističe da će se tek nakon završetka znati koliko je poljoprivrednika učestvovalo i koje cene su ponudili za parcele. Ukoliko dvoje ili troje poljoprivrednika ponudi istu cenu, parcelu dobija onaj koji je bio najbrži.

Related posts

Oprez prilikom vožnje!

Mica Milakov

“ŽUTI” MLADI LAVOVI: Pola miliona za mobilni internet, bančenje, stotine piva, lažne diplome…

Mica Milakov

Predsednik Vučić: Kultura je temelj naše budućnosti

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija