26. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Ministar Vulin: Nijedan policajac ne izlazi na ulicu da bi se tukao

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je danas da će država učiniti sve da očuva javni red i mir i da će nastaviti sa opremanjem pripadnika posebne jedinice policije Policijske brigade, jer ti momci zaslužuju da budu poštovani za ono što rade, ali i da budu sačuvani.

„Kada god je ugrožen javni red i mir, kada god neko pokušava da naruši naš svakodnevni način života, pripadnici Policijske brigade su tu. Ni jedan pripadnik ove jedinice nikada nije izašao na ulicu sa željom da nekoga povredi, ili da se sa nekim tuče, a svi huligani koji se okupljaju preko puta njih došli su sa samo jednom željom, da nekoga povrede, da nekoga tuku“, rekao je ministar Vulin nakon obilaska pripadnika ove jedinice. 

Ministar Vulin je naglasio da će država učiniti sve da se zakon poštuje, da se javni red i mir nikada ne narušava i dodao da će se opremanje Policijske brigade nastaviti kako bi oni spremno odgovorili na svaki izazov.

Prema njegovim rečima, pripadnici ove jedinice su uvek tu da pomognu i oni ne ugrožavaju nikoga.

„Javni red i mir u Beogradu i čitavoj Srbiji uvek će biti očuvan. Policija će uvek biti u stanju da uspostavi narušeni javni red i mir i da poštuje zakon“, rekao je ministar Vulin, istakavši da oni koji krše zakon treba da znaju da je policija tu da ih u tome spreči.

Pripadnici posebne jedinice policije Policijske brigade prikazali su veštine, sposobnosti i opremu koju koriste u vežbama uspostavljanja narušenog reda  i mira, kao i hapšenja osumnjičenih u visokorizičnim situacijama. 

Related posts

Deo Ulice Dušana Petrovića Šaneta bez vode

Nikoleta Dragaš

Pripremite svoj automobil za odmor

Ivana Bogdanovski

Bogata ponuda posnih proizvoda na Zelenoj pijaci

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija