17. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

ZZJZ: Procedura za PCR testiranje na lični zahtev

U Zavodu za javno zdravlje Pančevo, osim uobičajnih pregleda i analiza, usled trenutne epidemiološke situacije, počeli su sa  izradom PRC  testova koji pokazuju prisutnost korona virusa.

Zavod za javno zdravlje  Pančevo je specijalizovana zdravstvena ustanova preventivnog tipa. Obezbeđuje zdravstvenu zaštitu na više nivoa za teritoriju Južnobanatskog okruga.  U doba pandemije korona virusa ovde se vrše i PCR testiranja, ali ona ne smanjuju produktivnost ove ustanove.

Test važi 48 sati, a za sve one koji žele da odputuju iz Zavoda savetuju da na vreme zakažu svoj temin testiranja i unapred se informišu šta je sve potrebno pre polaska na put.

Njačešća pitanja jesu da li građani na lični zahtev mogu proveriti da li su pozitivni na korona virus i šta je sve potrebno za zakazivanje termina.

Cilj  ove ustanove jeste i  briga za očuvanje zaštite životne sredine  i sprečavanja  štetnog uticaja na zdravlje ljudi.

Related posts

VUČIĆ: Najbolji odnosi Srbije i Mađarske u istoriji

Zorana Stekovic

U Glogonju radovi na sportskom terenu

Jasmina Petkovic

Međunarodni dan muzeja u Pančevu

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija