23. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Ivana Bogdanovski: Baviću se modelingom i pored studija

Manekenka Ivana Bogdanovski nastavila je sa vrednim radom uprkos trenutnim epidemiološkim neprilikama. Zastoj zbog pandemije ona je iskoristila za upis na fakultet, ali i za redovan trening i kvalitetnu ishranu.

Bez obzira na to koliko zastoj zbog pandemije bude trajao, kada se on bude završio pokazaće se da se vredan rad isplati i  Ivana Bogdanovski će nastaviti da na modnim pistama potvrđuje da Srpkinje važe za najlepše žene na svetu.

Ivana Bogdanovski  odlučila je  da nakon završetka gimnazije započne studije na Fakultetu za projektni i inovacioni menadžment. Uprkos  obavezama koje nameću modeling i fakultet, ona nastavlja sa redovnim treningom i pravilnog ishranom.

Ivana Bogdanovski jedna je od najlepših Srpkinja prema mišljenju mnogih, a u prilog tome idu brojna priznanja. Tokom prošle godine ova mlada Pančevka proglašena je miss Srema, zatim za prvu pratilju miss Srbije, a sa ovom titulom otišla je na takmičenje za miss sveta koje je održano u Egiptu. Zbog trenutne pandemije korona virusa putovanja vezana za bavljenje modelingom, koja Ivani Bogdanovski pored zarade, donose nova iskustva i poznanstva, bila su nešto manjeg obima.

Related posts

Počela berba kukuruza, žega uticala na prinos

Bojana Kecic

Pokušaj ubistva u Opovu

Mica Milakov

Predsednik Vučić: Položili jedan ispit, još je mnogo ispita pred nama

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija