28. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Vučić: Sutra otvaramo novu bolnicu u KruševcuPredsednik Srbije Aleksandar Vučcić najavio je da će sutra biti otvorena nova kovid bolnica u Kruševcu, koja je, kako je istakao, izgrađena u rekordnom roku.

“Sutra otvaramo novu kovid bolnicu u Kruševcu, u rekordnom roku izgrađenu, a ovi divni crteži krasiće zidove naših bolnica. Hvala deci – umetnicima što su nam ulepšali ovu nedelju. Ovo su njihovi crteži kojima nam pokazuju kako vide našu zajedničku borbu protiv Covid-19”, naveo je Vučić na Instragam nalogu buducnostsrbijeav,

Vučić je objasnio da su učenici od prvog do četvrtog razreda OŠ “Vuk Karadžic” iz Kruševca crtali i napravili postere, koje šalju kovid bolnicama u Batajnici i Kruševcu i objavio fotografije crteža.

“I naša je stvar, poručuju učiteljice, učenici i njihovi roditelji, učesnici istoimenog projekta za podršku lekarima, medicinskim sestrama i pacijentima”, istakao je predsednik Srbije.

Foto:Tanjug:

Related posts

Vučić u kabinetu sa ljubimcem Pakom

Mica Milakov

PS: Našeg lidera mogu da ućutkaju samo u slučaju da ga fizički eliminišu, ali ni tada neće uspeti da slome Srbiju

Branislava Grčić

Takmičenje u pravljenu slanih i slatkih pita u Uljmi

Miroslava Cvejin

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija