23. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Istureno odeljenje Muzičke škole “Jovan Bandur” u Banatskom Novom Selu

Na početku ove školske godine u Osnovnoj školi “Žarko Zrenjnin” u Banatskom Novom Selu sa radom je počelo istureno odeljenje Muzičke škole “Jovan Bandur”. Upisano je 25 učenika u četiri odseka, violina, tambura, gitara i harmonika.  Otvarenje ovog odeljenja podržao je i Grad Pančevo.

Velika je bila zainteresovanost deca i roditelja u u školi “Žarko Zrenjanin” u Banatskom Novom Selu da se otvori odeljenje pančevačke Muzičke škole.

Prema rečima Mihajla Jovića direktora Muzičke škole Jovan Bandur, Banatsko Novo Selo se može pohvaliti velikim brojem akademskih muzičara. Ove godine upisano je 25 učenika u zasada četiri odseka, napominje Jović.

U odeljenje u Banatskom Novom Selu od 25 upisanih  učenika, dvoje su iz Alibunar, a direktor škole Marinel Blaž kaže da je nastava dobro organzovana.

Grad Pančevo podržao je predlog Muzičke škole da se otvori istureno odeljenje u školi u Banatskom Novom Selu.

Prema rečima Mihajla Jovića razmišlja se i o otvaranju isturenog odeljenja u Omoljici, jer kako kaže, i u ovo mesto mogu na časove da dolaze deca iz okolnih sela i da steknu pravo muzičko obrazovanje.

Related posts

Otvorena laboratorija “Vatreno oko” u Nišu, obrađivaće 1.000 testova dnevno

Nikoleta Dragaš

Gojković:Dogovor da izbori ne budu u martu

Jelena Belić

PS: Kada istina boli, lažovi su najglasniji

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija